Partners in Optiek

Gerard Eijkholt een gedreven ondernemer met hart voor de zaak.

 

Gerard Eijkholt vervulde na zijn middelbare schooltijd verschillende commerciële functies in de detailhandel als manager en marketeer. Wist in voornamelijk traditionele branches ondernemers meer strategisch inzicht te geven in het ondernemen.

 

Was directeur/eigenaar van het NIBIO, een succesvolle  inkooporganisatie voor zelfstandige opticiens. Naast inkoopondersteuning richtte hij zich met succes op de combinatie ondernemerschap en bedrijfsondersteuning. En heeft aan de basis gestaan van het ABN AMRO financieringsarrangement dat nog steeds wordt aangeboden.

 

Gerard Eijkholt heeft met succes zijn NIBIO verkocht aan Optitrade Retailgroep in Houten.

De jarenlange ervaring opgedaan bij het NIBIO. De strategische en succesvolle verkoop aan Optitrade waren dan ook de drijfveer voor Partners in Optiek.

Samenwerking

 

Partners in Optiek is al jaren actief waarbij tientallen optiekondernemingen zijn verkocht of aangekocht en diverse startende ondernemers zijn gecoached.

 

Partners in Optiek draagt kennis over aan optiekstudenten van het Deltion College. Geeft met veel plezier gastcolleges op het Deltion en examineert bij het vak ondernemerschap en beoordeelt ondernemersplannen.

 

Partners in Optiek werkt samen met vaste (financiële) adviseurs en experts die kennis van zaken hebben van de optiek. Door bundeling van kennis en ervaring is Partners in Optiek een interessante gesprekspartner voor optiekondernemers op het gebied van bedrijfsoverdracht, waardebepaling, financiële analyses en coaching.

 

Interesse? Belt u mij eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Telefoon: 06-53 404 918 of stuur mij een mailtje: g.eijkholt@partnersinoptiek.nl

Call Now Button